Pust med Tanketreneren er et kurs for ALLE. Det er et grundig kurs og er for de som vil ha mye forklaring og forståelse om pusten, og for de som vil trene opp pusten. Veronica Lill er pedagogisk med en del gode repetisjoner innlagt.

Hun gjør den medisinske delen veldig lett å forstå med fine tegninger og bilder.

Som spesialist i allmennmedisin kan jeg anbefale puste kurset til Veronica Lill Hetland på det varmeste. 

Kopi av Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (2)

Odd Karstein Olsen

Spesialist i allmennmedisin

....


Jeg har fått en bedre hverdag med mindre stress, bedre konsentrasjon og mer energi!

Dette var endringer som kom etter at jeg begynte å praktisere puste øvelsene jeg lærte på kurset "Pust med Tanketreneren" med Veronica Lill Hetland.

Alle vet at "pust" er bra, de færreste vet hvorfor det er bra. Det er det du får lære om i dette kurset. Dette er et grundig kurs med viktig kunnskap om hvordan stress påvirker kroppen vår og hva RIKTIG pust kan gjøre for å motvirke negativt stress i kroppen.

I tillegg får du lære noe enkle pusteteknikker som gir umiddelbar virkning.

Veronica Lill Hetland er utdannet pusteveileder, Breatheology Instructor og Yoga Breathing Coach.

Veronica har en enorm kunnskap om pustens virkning på kroppen vår og hvordan vi skal puste riktig. Hun er genuint interessert i å dele sin kunnskap med deg og hun gjør det på en enkel og lett forståelig måte.

Tar du dette kurset og praktiserer disse puste øvelsene du lærer her daglig, vil jeg garantere at du ganske fort vil merke en positiv forskjell.

Ikke nøl med å melde deg på - du vil ikke angre. Dette er en kunnskap du vil ta med deg resten av livet og som vil gjøre en viktig forskjell i livet ditt!


Reidun Bjørdal


Reidun Bjørdal
....

 

At pusten er kroppens egen medisin - har jeg lært av Veronica.

Veronica har også lært meg at med bevisst bruk av pusten er det mulig å få kontroll med både tankekjør og stresshormoner, og pustepauser er blitt svært viktig i hverdagen min.

Veronica er en kjempedyktig puste instruktør og en fantastisk formidler. I videoer viser hun ulike pusteteknikker og hun forklarer også på en grundig og lett forståelig måte hva som skjer i kroppen når vi puster rett.

Kunnskapen i kurset har gitt veldig positive endringer i livet mitt. Fokus på pusten har også vært en viktig brikke fra å være sykmeldt og komme tilbake til jobb. Jeg anbefaler kurset på det varmeste.

Jeg skulle også ønske denne kunnskapen ble basiskunnskap i helsevesenet.


Solveig Lossius Træthaug

Solveig Lossius  Træthaug
....


Etter å ha slitt med PTSD og angst i over 20 år er jeg endelig blitt fylt med livsglede, energi, mestringsfølelse, trygghet og ro inni meg. Jeg har nå fått tilbake livet mitt, takket være dette fantastiske kurset !

At disse enkle pusteteknikkene kan gjøre en så stor forandring når stress, angst eller uro kommer, hadde jeg aldri trodd. Aldri! Dette vil jeg aldri angre på, for det har endret livet mitt totalt.

Den beste investeringen jeg har tatt i mitt 54 årige liv.

Før måtte jeg ta beroligende medisiner når jeg skulle på reise, til tannlege, for medisinske undersøkelser osv.. Nå når jeg har lært meg disse enkle, behagelige øvelsene, kan jeg bruke teknikkene hvor og når som helst, og de VIRKER! Til og med mye raskere og bedre enn medisinene gjorde !

Jeg har fått tilbake noe jeg ikke hadde trodd jeg skulle få etter over 20 år med utfordringer - ekte livsglede!

Venner og familie kommenterer hvor glad og energisk jeg er. Nå reiser jeg fri og glad, uten å grue meg i dagevis. Jeg slipper å kjenne på angst og negative følelser fordi jeg vet at jeg hele tiden har tilgang til verktøyet mitt. Det er med meg hele tiden, og jeg kan når som helst ta det i bruk for å roe ned hele systemet mitt.

At jeg nå har disse teknikkene tilgjengelig, har faktisk i seg selv medført at alt jeg tidligere gruet meg til automatisk har flatet ut. Jeg er så takknemlig!

Fra å måtte sitte hjemme med angst, til nå å fly rundt - fri som fuglen og ta ting på sparket - har gitt meg tilbake en livskvalitet jeg ikke trodde jeg skulle oppleve igjen.

At noe så enkelt som pusten vår kan gjøre så store forskjeller med helsen min, hadde jeg aldri trodd... dette er kjemikalie fri medisin - og tenk - helt uten bivirkninger !

Veronica er utrolig kunnskapsrik og underviser på en veldig bra, lett forståelig og grundig måte. Dette kurset vil jeg på det sterkeste anbefale til alle, også de som ikke har utfordringer i livet. Dette er helsebringende på høyt nivå.

Hilsen en utrolig takknemlig deltaker som kan leve slik jeg ønsker igjen.

Nina Berg

 Nina Berg
....

«Endelig – etter over 25 år med daglig bruk av sovemedisin, sover jeg nå uten medisiner! Takket være pusteøvelser jeg nå har gjort daglig i vel en måned, sover jeg godt 7 timer  og er uthvilt og glad når jeg våkner.  Det er helt utrolig, alt jeg har lært av puste kurset

Pust med Tanketreneren har vært gull verd for meg.

En annen gledelig oppdagelse jeg har gjort er at min diafragma nå er myk og "vondtene" i korsryggene er nå forduftet.

Jeg oppdaget at jeg i nesten hele livet mitt har pustet bare med øvre del av lungene (ekstremt stress over lang lang tid hadde ført til både søvnløshet og kortpustethet med tilløp til panikkangst.

Gjennom puste kurset til Tanketreneren ble jeg bevisst pusten min og gjennom de daglige pusteøvelser  har jeg fått et mye bedre liv.»

Randi Heide

Randi Heide
....

 

Jeg kan virkelig anbefale kurset Pust med Tanketreneren.  Det er veldig bra oppbygd, med 45 leksjoner som alle er veldig godt forklart.

Du blir hele veien "guidet" av Veronica på en måte som gjør det enkelt å få til selv, noe som er viktig. Hun viser og forklarer øvelsene grundig.

I kurset gir Veronica også en grundig innføring i den medisinske delen av pusten. Pusten påvirker alle våre organer, så dette er viktig kunnskap. Alt er forklart på en enkel måte. Hun forklarer også hvorfor pusten er viktig for helsen vår og hva som skjer om vi ikke puster riktig, kontra det å puste riktig.

Jeg forstår nå at pusten er viktig for helsen og at det er verdt å bruke tid på den. 

Dette kurset er egentlig et kurs alle skulle ha tatt, og det burde vært noe både bedrifter, leger, Nav ol. hadde hørt om!

Jeg har hatt stort utbytte av kurset, og kommer i fremtiden til å sette av tid til pusten. Dette er virkelig spennende.

Veronica er en fantastisk dyktig formidler, så dette anbefales på det varmeste! Jeg har allerede snakket varmt om det til mange!

Marit Strand

Marit Strand

....

Et fantastisk kurs du har laget , jeg er takknemlig for å ha fått sjansen til å bli med på å lære dette av deg , du er en  meget dyktig dame Veronica.

Dette  har vært  et kurs som jeg har hatt fryktelig stor nytte av. En grundig og helhetlig presentasjon av en meget dyktig læremester. Veronica tar oss med på en grundig reise inn i pusten vår.

Har jobbet litt tidligere med pust, men etter dette kurset så har jeg lært at jeg kan få kroppen min til å slappe enda bedre av. Her er verktøy som jeg alltid kommer til å ha med meg til enhver tid

Anbefaler sterkt å bli med på dette kurset hvis du trenger mere balanse og ro i kroppen.

Hilde Juberg

Hilde Juberg
....

Jeg kan virkelig varmt anbefale dette kurset. Jeg har fått kunnskap om pustens betydning for et bedre og friskere liv, og lært ulike pusteteknikker som brukes for å oppnå dette. Det er et lett forståelig kurs med informative videoer.

Gjennom aktiv bruk av teknikkene har jeg fått bedre søvn i tillegg til et roligere nervesystem. I stressende situasjoner som tidligere har endt opp med panikkanfall, har jeg nå brukt pusteteknikkene og unngått dette. Jeg har fått bedre kontroll over angsten, noe som igjen har gitt meg en trygghet og bedre livskvalitet. Jeg er så glad for at jeg fant dette kurset .
Aina Amundsen
Aina Amundsen
....

Jeg heter Torunn Joensen, er 43 år og bor i Sandnes. Jeg vil gjerne anbefale Veronica Lill Hetland sitt puste kurs. Etter at jeg tok Veronica sitt puste kurs har det åpnet seg en helt ny verden for meg.
Jeg har lært meg enormt verdifull kunnskap om hvordan pusten påvirker kroppen vår og hvordan vi har det. Jeg har lært om hva en stiv diafragma kan gjøre for kroppen vår. Jeg har lært meg teknikker og øvelser for å aktivere hvile responsen i kroppen vår, og jeg har selv opplevd hvordan pusten kan løse opp i spenninger som sitter lagret  i kroppen.

Pusten er virkelig magisk, og dette skulle vært obligatorisk inn i grunnskolen om jeg fikk bestemme. Veronica er en fantastisk dame, som gir av seg selv 100%. Hun er kunnskapsrik og formidler all denne kunnskapen på en lettfattelig måte slik at alle lett kan forstå hva hun snakker om. Kurset er lagt opp med små korte videoer slik at man lett kan sette av tid til å jobbe seg gjennom kurset steg for steg.
Dette kurset passer for alle som ønsker å lære mer om pusten, for de som ønsker å forbedre seg med tanke på trening, for de som har mye stress som kjører i kroppen,  ja alle!  Fordi alle mennesker puster jo- det er jo det som holder liv i oss, og derfor er det ekstra viktig at vi puster på en måte som er bra for oss. Anbefales på det sterkeste!
Torunn Joensen

Torunn Joensen
....

Eg har vert medlem i Tanketreneren i nåken år og no tatt det puste kurset. Veronica er virkelig ein person som formidler godt og ein blir inspirert av hennes kunnskap og formidlingsevne.

Å lære om pust har hjelpt meg masse. Kroppen har fått ein heilt anna ro og eg har no kunnskap som gjer det lettere i stressende situasjoner. Pusten er eit enkelt verktøy ein alltid har med seg.
Eg har og erfart på kroppen at det har hjelpt på plager som hjartebank og har kunnet kuttet medisiner for hjartebank med hjelp av pust.

Kurset til Veronica kan eg virkelig anbefale til alle. Det er laget enkelt og er oversiktlig. Viktig for kropp og helse.

Monica Lohela

Monica Lohela
....