Høsten 2013 kom Veronica inn på intervju for en stilling som jobbkonsulent hos i Fretex Jobb og Oppfølging AS.
Jeg husker vårt første møte godt. Hun fortalte åpent at hun hadde møtt veggen, ikke nødvendigvis et sjakk trekk i en intervju situasjon. Nå hadde hun jobbet målrettet med å gjenvinne balansen i livet sitt.  Energien jeg så i henne da hun fortalte om hvordan hun hadde klart det gjorde at jeg tenkte at her er rett person til jobben.

I perioden jeg var hennes leder fikk jeg se hvordan mennesker, som av ulike årsaker slet med å finne sin plass i ordinært arbeidsliv, sakte men sikkert oppnådde bedre jobb resultater. Veronica er en person som brenner for å dele sin kunnskap om hvordan hjernen vår fungerer,  hva som må til for å komme ut av negative spor og hvordan gjenopprette tillit til at du selv kan klare det. Hun gir enkle eksempler som forklarer hvordan en kan skape positiv endring for en selv.
Hun delte av seg selv med sine deltakere og høstet mange lovord for at de følte seg sett og forstått. Dette dannet grobunn for gjensidig tillit om at også de kunne endre gamle mønstre og gå fra å være utbrent til energisk. Det kan være en vanskelig, men er en viktig erkjennelse å jobbe med hvordan egne tanker saboterer for en. En viktig setning jeg kan huske hun brukte var: Når noe ikke virker må du gjøre noe annet!
Veronica var meget godt likt blant både deltakere og ansatte for hennes lettfattelige tilnærming til ulike problemstillinger.
Våre veier skiltes ad og det var helt tilfeldig jeg kom over boken hennes nå nylig.
Jeg kjøpte den, leste den og kjente på en enorm stolthet over at hennes drøm om å skape noe viktig for andre nå går i oppfyllelse. I boken hennes har hun klart å lage en lettfattelig variant av alle de verktøy du trenger for å endre gamle tankemønster og få det livet du ønsker. Jeg ser at hun brenner like mye for dette nå som da jeg møtte henne for 6 år siden. Jeg kjenner meg privilegert som har fått lov å følge Veronica på sin reise. Hennes faglige og personlige kompetanse styrker tyngden i jobben hun gjør.

Som boken heter: " Tenk deg et bedre liv -Skap den livsendringen du drømmer om". Det kan ikke bli bedre enn det.

Ingvild Denut (1).png

Ingvild Lundbakk Denut
....