En ung dame med et nytt tankemønster!

Jeg er en ung dame på 46 år som er gift og har tre flotte voksne barn. Du tenker kanskje ung...? Ha, ha! Ja... i min verden er jeg i hvert fall ung!

Dette er min nye måte å tenke på. Det føles så utrolig herlig å tenke på denne måten, men slik har det ikke alltid vært.


Jeg krasjlanda i den harde mørke veggen

Da jeg var 32 år og småbarnsmamma møtte jeg den berømte veggen med et brak!

For den flinke og pliktoppfyllende piken, meg, ble verden plutselig helt svart, det var temmelig mørkt i tre år! Jeg var utbrent og fikk til slutt diagnosen ME.


Veronica

Fant løsningen med mentale treningsteknikker

For å gjøre en lang historie kort begynte jeg desperat å lete etter løsninger, jeg kom over en artikkel om en dame som hadde blitt frisk av samme diagnose som jeg hadde fått. Dette fikk meg til å begynne å studere nevroplastisitet, kunnskap om hvordan vår hjerne fungerer.

 

Kunnskap om hjernen endret livet mitt

Livet endret seg etter et kurs hvor jeg lærte meg mentale treningsteknikker. Kunnskapen om hvordan hjernen fungerer gav meg en forståelse om hvorfor jeg var havnet i trøbbel, og samme kunnskap skulle nå få meg på beina igjen, og det gjorde den.

 

Jeg fikk energien tilbake!

Etter å ha testet alt helsevesenet kunne tilby meg i tre år, var det altså jeg selv som fikk meg på beina igjen, jeg var super imponert! Jeg ble faktisk så fasinert over dette at jeg valgte å utdanne meg innen dette fagfeltet for å lære mer, slik at jeg kunne hjelpe andre i samme situasjon.

Ønsker å hjelpe andre

I dag er jeg utdannet NLP Coach, Yoga Breathing Coach, Breatheology Instructor,  Ennegram Coach, Hypnoterapeut og Mindfulness Instruktør. Jeg er også sertifisert i MI (motiverende intervju) og i Karriereveiledning. Den faglige kompetansen jeg har er viktig, samtidig pleier jeg å si at tre år i sykesengen gav meg den beste kompetansen jeg noen sinne kunne fått.

"Det jeg lærte av å være syk kunne jeg verken forstått eller lest meg til, det måtte oppleves.
I dag er denne kompetansen min aller største styrke når jeg hjelper mennesker til å få et bedre liv."

Jeg er gründer av Norges eneste mentale treningssenter på nett, og forfatter av boken, Tenk deg et bedre liv.

Jeg tilbyr både nettkurs, medlemskap og skreddersydde kurs og foredrag. 

Gjennom kunnskap, pust og mentale verktøy kan du også skape deg det livet du drømmer om.

Copy of tenk deg etbedreliv (9)
Veronica Lill - www.tanketreneren.no

“Som NLP Master Trainer har jeg vært så heldig å få følge Veronica gjennom både sin faglige og personlige utvikling. Når Veronica var ferdig utdannet NLP Coach var hun i praksis hos oss som assistent ved våre kurs.
Veronica er faglig dyktig og meget pålitelig. Hun får gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere og jeg kan med glede gi henne mine varmeste anbefalinger.”

NLP Master Trainer, Enneagram Trainer/Daglig leder Alternativet kurs - og kompetansesenter

Veronica Lill - www.tanketreneren.no

“Jeg har hatt gleden av å jobbe med Veronica, hun er umåtelig faglig dyktig. Men kanskje viktigst av alt, hun er flink med folk. Hun får frem det beste i alle rundt seg. Du kan glede deg til å møte henne. Hun får min varmeste anbefaling.”

NLP Master Trainer

Veronica Lill - www.tanketreneren.no

“Veronica er en person som brenner for å hjelpe andre mennesker i mål. Hun har vist seg som en nyskjerrig og svært dyktig elev. Anbefales på det varmeste.”

NLP Master Trainer, Hypnoterapeut, Executive MBA, Enneagram Trainer. Forfatter av bøkene Hypnoterapeutens Håndbok og Limbisk Lederskap.