Har du noen gang følt at livet er noe du skal overleve i stedet for å leve?

At det dyrebare livet plutselig oppleves som et håpløst prosjekt som bare skal fullføres?

Gjennom denne boken deler forfatteren raust av sin historie der livet opplevdes akkurat slik, som et håpløst prosjekt som bare skulle overleves. Når alt var som mørkest fant hun nøkkelen til varig livsendring, og den var enklere en hun noen gang kunne forestille seg.

Gjennom boken deler Veronica Lill sin erfaring, kunnskap og sine verktøy. Denne kunnskapen er en skikkelig tankevekker og gir tro og håp på at livet er mulig å endre.

Med herlig kunnskap, bevisstgjøring og enkle øvelser guider Veronica Lill leseren gjennom 4 enkle steg til livsendring og livsglede. Boken åpner øynene opp for hvor stor innflytelse du har på eget liv, den er faktisk helt enorm. Dette er en skikkelig tankevekker.

 

 

Bestill boken her!
Copy of tenk deg etbedreliv (9)

Lesere forteller:

Jeg er selv utdannet NLP coach, og nikket gjenkjennende til alt jeg leste. Det finnes mange bøker om NLP, tanketrening, livsendring osv. på markedet.
For meg er denne boken unik fordi den er så lettfattelig og logisk skrevet. Jeg kommer til å anbefale den varmt til mine klienter og andre jeg vet vil kunne ha glede av den.

Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (3).png

Kirsti Skullerud 

...


Foredraget ditt, Veronica Lill Hetland, var for meg en sterk bekreftelse på at jeg var på rett spor.
Både i mitt eget liv og i forhold til mitt konsept jeg holder på å utvikle.

Forskjellen på deg, Veronica, og meg er at du er i tillegg til din erfaring, er utdannet og kan faget ditt fra to ståsteder. Noe som gjør deg solid og troverdig.

I dag er jeg enda mer sikker på at jeg er på rett spor! Og derfor kommer jeg til å bruke boken både til meg selv og anbefale den til mine klienter.
Boken TENK DEG ET BEDRE LIV, gir oss et universalt verktøy, der vi gjennom praktiske øvelser lærer oss at det ligger mye makt i tankene, når vi bare setter dem ut i praksis!

Din egen historie, Veronica, gjør at du når fram hos oss alle, for som du sier, din historie er langt fra unik! Men jammen er DU unik!
Takk for at du brukte din egen kraft og transformerte det hele til verdens enkleste «arbeidsbok», nemlig TENK DEG ET BEDRE LIV!

Boken anbefaler jeg at den tas inn i utdannelsen til alle som jobber med mennesker. Og gjerne inn i skolene, men helst inn på lærerværelsene.
Denne arbeidsmetoden løfter hvem som helst himmelhøyt når den praktiseres både av læremester og elev. Noe du har bevist med din egen historie.
Elsker metafor historiene du bruker i boken.

Lykke til videre, du er en inspirasjon!

Sybille Greiner.png

Sybille Greiner
Daglig leder av Working Smart (Bærekraftig forretningsvirksomhet innen MLM)
Utvikler av Nye Spor (selvmordsforebyggende tiltak og lavterskeltilbud for livsmestring)

...


Utrolig bra og tankevekkende bok som enkelt forklarer hvordan man virkelig kan skape en positiv endring for seg selv. Boken er utrolig bra skrevet. Forklaringene og eksemplene er så enkle at jeg til og med kan bruke dem for barna mine. Dette er informasjon som alle kan ha nytte av og burde være pensum i skolen. Før eller siden opplever nok alle en vanskelig situasjon i livet sitt og da kan boka forhindre at man møter veggen, eller hvis man allerede har møtt den hjelpe å komme seg fortere ut igjen. Jeg håper at så mange som mulig leser boka!  

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Anja Jacob

...


For drøyt ett år siden hadde jeg en personlig og vond erfaring, som etter flere år som sliten og utmattet, gjorde at jeg ikke bare møtte veggen, men gikk inn i en moderat depresjon og slet med bekymringsangst. Jeg har nå vært sykemeldt snart ett år. Jeg har gått i kognitiv terapi, og jeg har også lest en del bøker for å prøve å forstå og komme meg utav dette mørket. For noen uker siden så jeg annonsen til Veronica på facebook, og spørsmålet om jeg hadde møtt veggen, lyste mot meg. «Og fra utbrent til energisk..» gjorde at jeg klikket på linken, og meldte meg på gratiskurset.

Det jeg hørte der fanget interessen min enda mer, og jeg bestilte boken. Samme dag som jeg fikk den, leste jeg gjennom den, og jeg fikk meg en skikkelig a-ha opplevelse. Ordet BEVISSTGJØRING var det som traff meg, og som jeg ikke har funnet i noen av de andre bøkene jeg har lest! 

Jeg har lest masse bøker, blant annet alle fire bøkene til Ingvard Wilhelmsen, Opp av avgrunnen og Glad igjen av Kristian Hall, The Secret, bøker om tankens kraft, Det sitter i hodet (NLP-bok) og nå sist di bok. Og vet du, når jeg leste denne boka falt ALT PÅ PLASS… Jeg skjønte plutselig HVA jeg må gjøre for å bli meg selv igjen… og det var HELT FANTASTISK!

Holder på med den for andre gang nå, og jobber meg virkelig gjennom den. Denne boka hadde liksom litt av alt, men er godt strukturert, forståelig og med VELDIG gode eksempler som gjorde at jeg endelig virkelig FORSTOD.

Jeg anbefaler virkelig denne boken, og jeg er evig takknemlig for å ha funnet en bok som er enkel nok, og som også kan brukes for å bevisstgjøre jentene mine FØR de går i fellen med negative tankespor. Tusen, tusen takk Veronica og lykke til med videre arbeid. Du har gjort og gjør en enorm forskjell, i alle fall for meg.

Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Hanne Grete Jessen

...


For det første er jeg utrolig glad for å ha fått kjennskap til boken ”tenk deg et bedre liv” allerede nå som jeg er i begynnelsen av 20-årene. Det er lett å tenke at det bare er omstendigheter og ytre faktorer som påvirker hvem og hvor vi er i livet, men denne boken og måten Veronica ydmykt formidler på har åpnet et nytt perspektiv for meg. Jeg innså at måten jeg lever livet mitt på skjer i veldig stor grad inni mitt eget hodet, styrt av mine egne tanker og følelser, og det bare er meg selv som kan styre min egen hjerne. Jeg skulle gjerne latt noen andre styre for meg, men det er dessverre umulig.
Det er kjempe spennende å lære om hvordan hjernen fungerer og hvordan tankene, følelsene og handlingene våre henger sammen, det virker så utrolig enkelt å forstå men samtidig så vanskelig å endre på i sitt eget liv. Heldigvis er denne boken utrolig lettlest, den har mange gode og gjenkjennelige eksempler og forklaringer, den har nyttige oppgaver men mest av alt er den utfordrende og til tider provoserende. Jeg elsker en utfordring, helt til jeg får lyst til å gi opp, men det er jo ikke et alternativ hvis man virkelig vil lykkes og gjøre en endring. Og akkurat hvor vanskelig det kan være er Veronica veldig klar over og jeg føler virkelig at hun er med meg og heier gjennom hele boken. Hun vet når du ønsker å gi opp og hun vet enda bedre hva som skal til for å fortsette. Denne boken kommer til å være med meg i en god del år fremover, noe jeg er svært takknemlig for. Boken er en fantastisk ressurs og den anbefales til både unge og eldre!

Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Ingrid Johanne Riisnes

...


Selv om jeg hadde noe kunnskap fra før har jeg blitt mer bevisst å ta 100% ansvar for følelsene mine og det negative tankekjøret. Jeg har begynt å snu hverdagen min til noe mye bedre. Det å kjenne at du står stødig i deg selv og gleden når du kjenner at du lykkes er enorm. Ved å gjøre øvelsene kjente jeg at det virket. Den jobben var til tider frustrerende men samtidig en lettelse da jeg kunne gjøre noe med det, da jeg oppdaget hva som holdt meg tilbake, Boken "Tenk deg et bedre liv" er lettlest, kunnskapsrik, opplysende og med gode øvelser. Boken anbefales på det sterkeste.

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (2).png

Hilde Hatteland

...For en som ikke er så glad i å lese bøker så var denne boken noe jeg gledet meg til å lese videre i. Til og med 2 ganger ;-)  Den er lettlest og lett forståelig. Tror nok alle kan finne ting de kjenner seg igjen i, i denne boken. Supre verktøy som har gjort hverdagen min sååååå mye lettere!! 
Anbefales på det sterkeste!!

Kopi av Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Kristine Hetland
...


Fantastisk bok av Veronica Lill Hetland. Lettlest -sterke ord med mye kraft og virkning. Burde vært en del av skolepensum. Veldig bra jobba Veronica, løp og kjøp.

Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (1).png

Wenche Leversen

...


Boken er utrolig lettlest og øvelsene er enkle å utføre, selv i en travel hverdag. Illustrasjonene er både morsomme og beskrivende. Veronica Lill belyser i boken "Tenk deg et bedre liv" hvordan det vi fokuserer på i dag påvirker hvordan vi føler oss i morgen, og viser med praktiske øvelser hvordan vi kan endre på dette.
Som regel får jeg ha bøkene mine i fred, men denne boka beslagla min mann og leste den fra perm til perm:-)

Boka passer for både unge og mer voksne lesere. Jeg anbefaler boka på det varmeste.

Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design.png

Marlen Klev

...


For en bok! Denne bør alle lese. Burde vært pensum på skolen! Allerede i første kapittel kommer tårene. Vi er vår egen største begrensing! Vi mobber oss selv!! « Når noe ikke virker, gjør noe annet !»
Hadde noen som helst sagt til oss det vi sier til oss selv, hadde vi garantert ikke godtatt det. Vi hadde forsvart oss, forsvart hverandre. Sagt at det ikke er sant,- ikke stemmer. Denne boken er virkelig en tankevekker! Anbefales på det sterkeste.

Kopi av Kopi av Kopi av Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Social Media – Untitled Design (1).png

Cathrine Løve
...