Tanketreneren er sannsynligvis Norges eneste mentale treningssenter på nett. 

Medlemsportalen tanketreneren ble utviklet etter ønske fra tidligere kursdeltakere som så verdien av å få jevnlig påfyll av mental trening.

Mental trening kan på mange måter sammenlignes med fysisk trening. Det vil si at vi må trene jevnlig for å holde våre muskler sterke, slik er det med våre mentale muskler også.

hjerne som trener-illustrasjon-veronica lill hetland-tanketrener_edited1.jpg

I dag er flere hundre medlemmer i tanketreneren.

Klikk her for å lese hva medlemmene sier!

Som medlem får du:

 • Tilgang til en nettportal med kunnskap og undervisningsvideoer. Her vil du lære all kunnskap som du trenger for å skape en livsendring. Du vil få vitenskapelig kunnskap undervist på en enkel og morsom måte som også unge forstår.

 • Du får konkrete verktøy og teknikker for bevisstgjøring og for å skape endring.

 • Portalen inneholder en egen mappe med lydfiler/meditasjoner som hjelper deg i din endringsprosess. Ved å bruke lydfiler får du raskere tilgang til ditt ubevisste sinn, det er her dine etablerte tankemønstre er lagret.

 • Du får tilgang til undervisningsvideoer i MediYoga (medisinsk yoga). Dette er helt unikt! MediYoga brukes på norske sykehus i dag. I MediYoga er det pusten som er nøkkelen, det er ikke en yogaform med mye bevegelse. Pusten roer nervesystemet og er vårt viktigste verktøy for å redusere stress responsen i kroppen. Det er viktig å frigjøre stress når vi skal jobbe med endring. Min erfaring er at mentale trening og frigjøring av stress via pusten er en fantastisk kombinasjon i en endringsprosess. Dette er grunnen til at jeg har fått en profesjonell  yogalærer/naprapat til å lage skreddersydde programmer for denne nettportalen. Disse programmene er en gavepakke i seg selv!

 • Historier med magisk kraft er en egen mappe med tankevekkende metafor historier. Historiene er for mange det som skal til for å forstå sine egne saboterende mønster. Mange opplever gjennom historiene å selv finne løsningen på hva en må endre for å komme seg ut av en fastlåst situasjon eller et negativt mønster.

 • I PDF og oppgave mappen finner du kunnskap, inspirasjon, verktøy og modeller til målsetting og endring, og oppgaver som du kan ta i bruk for å sette deg mål, skape bevisstgjøring og endring.

 • I inspirasjons mappen vil du finne inspirasjon og anbefalinger. Denne mappen vil fylles jevnlig og godbiter. Du finner alt fra inspirasjons videoer, bokanbefalinger, musikk, podcaster og det jeg etterhvert måtte finne av påfyll og inspirasjon av verdi for deg.

 • Jeg inviterer også gjester som gir medlemskapet en ekstra verdi. Du som medlem kan stille gjestene spørsmål. Dette foregår Live i vår lukkede FB gruppe. Sendingene bli lastet opp i portalen i mappen som heter Gjester.

 • Du får svar på spørsmål, inspirasjon og motivasjon av meg i vår lukkede ressursgruppe på Facebook. Her har vi også våre LIVE spørre timer.
  Gruppen består av en fantastisk gjeng. Her får du daglig inspirasjon, motivasjon, glede og oppmuntring når det trengs. Her er terskelen lav og hjerterommet stort. Denne gruppen er GULL verdt!

 • Portalen er en levende portal. Det vil si at jeg med jevne mellomrom fyller på kunnskap og inspirasjon. Jeg lytter til ønsker og behov. 

Ønsker du informasjon om medlemskap?

Send meg en mail på post@veronicalill.no og merk mailen med MEDLEMSKAP